Noutati

14 - 16 februarie 2012
Conflux va participa in calitate de expozant la salonul pentru profesionistii din domeniul confectiilor textile ZOOM by Fatex, ce se va desfasura la Paris.
20-22 septembrie 2011
Conflux va participa in calitate de expozant la Targul ZOOM BY FATEX PARIS NORD VILLEPINTE, organizat in cadrul evenimentului PREMIERE VISION PLURIEL.
24-27 mai 2011
Conflux va participa in calitate de expozant la Targul International TEXPROCESS 2011, la Frankfurt.
Reportaj CNN - un interviu cu Directorul Comercial al companiei Conflux.

Echipa

Experienta

Competenta si experienta de peste 30 de ani in proiectarea si productia de confectii textile a echipei manageriale, cumulate cu nivelul de calificare si flexibilitate a personalului a permis organizarea activitatii Conflux pe mai multe directii.
mai mult

Echipa Conflux - o echipa de profesionisti

Ne mandrim cu cel mai important capital al nostru: echipa care cuprinde 170 de angajati si care raspunde zilnic, cu responsabilitate si daruire, cererilor clientilor nostri.

Echipa Conflux s-a format prin transferul unui numar mare de specialisti, cu inalta pregatire tehnica si profesionala din cadrul Centrului de Cercetare si Proiectare a Imbracamintei - CCPI Bucuresti, care avea ca obiect organizarea, coordonarea, planificarea, urmarirea, indrumarea si verificarea acestor activitati la nivelul celor 46 de fabrici de confectii din Romania la acel moment (anul 1989).

Pana in anul 1991, aproximativ 70% din angajatii de astazi ai Conflux au fost implicati in design-ul de produs, realizarea de colectii vestimentare si microproductie.