Noutati

14 - 16 februarie 2012
Conflux va participa in calitate de expozant la salonul pentru profesionistii din domeniul confectiilor textile ZOOM by Fatex, ce se va desfasura la Paris.
20-22 septembrie 2011
Conflux va participa in calitate de expozant la Targul ZOOM BY FATEX PARIS NORD VILLEPINTE, organizat in cadrul evenimentului PREMIERE VISION PLURIEL.
24-27 mai 2011
Conflux va participa in calitate de expozant la Targul International TEXPROCESS 2011, la Frankfurt.
Reportaj CNN - un interviu cu Directorul Comercial al companiei Conflux.

Istoric

despre

Despre noi

Suntem o companie cu radacini adanci in timp, o companie pentru care istoria reincepe in anul 1991, data la care ne-am infiintat prin reorganizarea celei mai mari intreprinderi de confectii textile din Romania la momentul respectiv, Intreprinderea de Confectii si Tricotaje Bucuresti (ICTB).
mai mult

Conflux a fost infiintata in anul 1991, odata cu divizarea si reorganizarea celei mai mari fabrici de confectii textile din Romania – Intreprinderea de Confectii si Tricotaje Bucuresti - ICTB, care numara atunci peste 18.000 angajati.

Pana in anul 1997, ne-am desfasurat activitatea de productie la sediul societatii din Bucuresti, Str. Viitorului 44, intr-o cladire cu o arhitectura deosebita, situata in zona centrala a orasului.

Incepand cu anul 1998, moment in care am initiat primul proces de dezvoltare, am organizat un punct de lucru nou, intr-un spatiu adecvat productiei, situat in Str. Sabinelor 8 din Bucuresti. Suprafata acestei locatii ne permite si organizarea altor activitati de prestari de servicii.

Incepand cu anul 2008, Conflux a demarat un proiect de investitii pe scara larga pentru renovarea fabricii si a cladirilor conexe, precum si pentru modernizarea si completarea utilajelor de productie.

In acelasi an 2008, Conflux a participat pentru prima data la un Targ International, PREMIERE VISION Pluriel Paris Nord Villepinte, expunand in zona producatorilor de imbracaminte numita ZOOM BY FATEX. Participarea noastra este constanta si ne puteti intalni acolo de doua ori pe an, in lunile februarie si septembrie.

Incepand cu anul 2009, pregatim constant obtinerea unei co-finantari a proiectului nostru de investitii prin intermediul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice derulat in Romania cu ajutorul Comisiei Europene.

La sfarsitul anului 2009 si pe parcursul anului 2010, Conflux s-a confruntat cu una dintre cele mai dificile perioade din cei 20 de ani de activitate, ca efect al crizei economice globale si a recesiunii severe din Romania. Proiectul de investitii a fost amanat, deorece obiectivul nostru principal a fost pastrarea locurilor de munca si compensarea lipsei comenzilor prin explorarea de noi piete si valorificarea de noi oportunitati.

Anul 2011 aduce un pic de lumina si multe sperante. Perioada dificila pare sa fi trecut si Conflux este decis sa continue proiectul sau de investitii.

Mai 2011 ne gaseste la "Off to Frankfurt", la targul international TEXPROCESS in sectiunea SOURCE IT!, expunand pentru prima data in Germania ca producator de confectii textile.