Noutati

14 - 16 februarie 2012
Conflux va participa in calitate de expozant la salonul pentru profesionistii din domeniul confectiilor textile ZOOM by Fatex, ce se va desfasura la Paris.
20-22 septembrie 2011
Conflux va participa in calitate de expozant la Targul ZOOM BY FATEX PARIS NORD VILLEPINTE, organizat in cadrul evenimentului PREMIERE VISION PLURIEL.
24-27 mai 2011
Conflux va participa in calitate de expozant la Targul International TEXPROCESS 2011, la Frankfurt.
Reportaj CNN - un interviu cu Directorul Comercial al companiei Conflux.

Serviciile noastre

servicii

Experienta

Competenta si experienta de peste 30 de ani in proiectarea si productia de confectii textile a echipei manageriale, cumulate cu nivelul de calificare si flexibilitate a personalului a permis organizarea activitatii Conflux pe mai multe directii.
mai mult

La inceput, activitatea principala a Conflux a fost realizarea de colectii vestimentare, in serii scurte, broderii manuale si automate, tricotaje manuale.

Incepand cu anul 1997, activitatea noastra s-a extins si s-a reorganizat intr-o locatie noua, acolo unde se desfasoara si astazi. Cu o echipa formata din 170 angajati, Conflux produce astazi confectii pentru femei si copii, in sistem lohn si semilohn.

Clientii nostri beneficiaza la noi de pachete de servicii integrate, cat mai variate, in functie de necesitati. Astfel, putem oferi servicii de proiectare si elaborare documentatie tehnica, control de calitate, aprovizionare materii prime, expeditie si transport.

Mobilitatea industriei de confectii textile ne-a impus promovarea conceptului organizarii duale, care obliga personalul sa corespunda atat functiilor operative, cat si responsabilitatilor strategice.

Combinatia acestor principii a facut posibila acoperirea unei game largi de servicii, pornind de la conceptia si proiectarea produselor, pana la productia, promovarea si comercializarea acestora.

Definitorie pentru Conflux este productia de imbracaminte exterioara de calitate supeiroara pentru femei, dedicate segmentelor de piata peste mediu si inalt.

Cu toate acestea, experienta, posibilitatile tehnice, precum si dorinta de a satisface solicitarile clientilor ne-au determinat sa abordam cu succes si activitati mai rare sau cu caracter de unicat pentru industria textila. Astfel de exemple sunt lucrari cu diverse broderii (inclusiv manuale) pentru drapele, insemne, steme, ecusoane sau monograme, tricotaje si confectii manuale cu nivel de manopera ridicat si durata de viata foarte scurta in lumea modei.

Pe langa productia de confectii textile, compania noastra va poate oferi urmatoarele servicii:

  • elaborarea documentatiei tehnice necesare productiei (inclusiv constructie de tipare si specificatii tehnice)
  • mostrare si colectii
  • broderie manuala, mecanica si automata
  • diverse cusaturi ornamentale (inclusiv cusaturi realizate manual)
  • aplicatii cu strasuri si paiete
  • tratamente de finisare (spalare/ vopsire in bucata), realizate in parteneriat cu alte companii specializate
  • facilitati extinse de depozitare a materiilor prime si a produselor finite (servicii tip platforma)